MENIU

ADRESĂ

Constanta,B-dul I.C Bratianu nr.54 A

 

Tel : 0784/239172

 

Email: office@mobilasmartdesign.ro

CONTACT

Adresa ta e-mail:
Conținutul mesajului:
EXPEDIAZĂ MESAJ
EXPEDIAZĂ MESAJ
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Copyright 2017 | Pagină web realizată în WebWave

 

                                                                             TERMENI SI CONDITII

 

 

Site-ul Mobilasmartdesign.ro este proprietatea societatii comerciale S.M. Art Design 2004 SRL

Termenii pentru produse se aplica magazinului ONLINE exclusiv.

In cazul produselor exacutate pe comanda aceste considerente nu au valoare.

Utilizarea site-ului Mobilasmartdesign.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si S.M. Art Design 2004 SRL, de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul Mobilasmartdesign.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de S.M. Art Design 2004 SRL , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii Mobilasmartdesign.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate face comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Politica de confidentialitate

Mobilasmartdesign.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

SC S.M Art Design2014 SRL este proprietara website-ului Mobilasmartdesign.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Numar notificare Companie la ANSPDPC: 31533. Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

  • Prelucrarea si livrarea comenzilor

  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe Mobilasmartdesign.ro

  • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor

  • Activitati comerciale

  • Marketing si publicitate

  • Promovarea produselor

  • Cercetare de piata

Analiza comportamentului consumatoruluiCompania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal pe site-ul Mobilasmartdesign.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate. Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora. Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.Drepturile utilizatorilor

Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:

  • Scan pe email catre adresa office@mobilasmartdesign.ro

  • Prin posta, curier sau predare personala la sediul Companiei din Constanta, jud Constanta, B-dul; Mamaia nr.62,Bl.LD4C

Plata

Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

  • Online cu card bancar prin mobilpay(Visa si Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure VISA SI MasterCard" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Copyright

Tot continutul site-ului Mobilasmartdesign.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea S.M. Art Design 2004 SRLsi/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe Mobilasmartdesign.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin S.M. Art Design2004 S.R.L, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul Mobilasmartdesign.ro sau firma S.M. Art Design 2004 SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la office@mobilasmartdesign.ro

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul mobilasmartdesign.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul la site

S.M.Art Design 2004 SRL permite accesul nelimitat pe site-ul mobilasmartdesign.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al S.M.Art Design 2004 S.R.L

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.mobilasmartdesign nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de mobilasmartdesign.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul mobilasmartdesign.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S.M.Art Design 2004 S.R.L

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul mobilasmartdesign.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al S.M.Art Design 2004 SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: office@mobilasmartdesign.ro ( termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)

Modificari

S.M.Art Design 2004 S.R.l isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului mobilasmartdesign.ro politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul mobilasmartdesign.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre S.M Art Design 2004 S.R.L, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. mobilasmartdesign.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare și să fie ambalate corespunzător când sunt trimise către expeditor.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului"

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu rambursProdusele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic sau pe email. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online mobilasmartdesign.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din site-ul Uniunii Europene )

Scopul utilizării

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. S.M.Art Design 2004 S.R.L, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa B-dul; Mamaia nr.62,Bl.LD4C Constanta. Dacă sunteți înscriți în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .

S.C. S.M.Art Design 2004 S.R.L implementeaza intern campanii de newsletter.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa office@mobilasmartdesign.ro

În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă S.C. S.M.Art Design 2004 S.R.L care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților nostri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

Date non-personale colectate automat

Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, S.C. S.M.Art Design 2004 S.R.L utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:- accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;- toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;- accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;- la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.- printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului mobilasmartdesign.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.

Politica Remarketing

În paginile website-ului https://www.mobilasmartdesign.ro/ prin intermediul unei etichete pentru remarketing ( remarketing tag ) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului https://www.mobilasmartdesign.ro/.

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

MOBILA LA COMANDA

MOBILIER HOTEL

DORMITOR

DRESSING

LIVING

BUCATARIE

" IDEILE TALE PRIND CONTUR "

Orice tip de mobilier : dormitoare, bucatarii, dressing-uri, mobilier comercial sau bai