Copyright 2017 | Pagină web realizată în WebWave

Adresa ta e-mail:
Conținutul mesajului:
EXPEDIAZĂ MESAJ
EXPEDIAZĂ MESAJ
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

CONTACT

Constanta,B-dul I.C Bratianu nr.54 A

 

Tel : 0784/239172

 

Email: office@mobilasmartdesign.ro

ADRESĂ

MENIU

Orice tip de mobilier : dormitoare, bucatarii, dressing-uri, mobilier comercial sau bai

" IDEILE TALE PRIND CONTUR "

BUCATARIE

LIVING

DRESSING

DORMITOR

CANAPELE

MOBILIER HOTEL

DORMITOR JUNIOR

 

 

 

Când alegi dressing-ul e important să ții cont de camera în care îl vei amplasa și, în special, de dimensiunile acesteia. Un dulap prea mare într-un dormitor mic va crea o atmosferă sufocantă, iar dacă ai la dispoziție un spațiu mai amplu, ar fi păcat să nu profiți de el incluzând un șifonier mai spațios.

Dacă ai puțin spațiu la dispoziție este indicat să optezi pentru un dulap înalt până în tavan, care este compartimentat în funcție de nevoile garderobei tale.

Dressing-urile cu uși culisante, pe lângă faptul că sunt foarte practice, te ajută să salvezi spațiu prețios. În plus, poți folosi acest tip de dulap pentru a “păcăli” realitatea. Dacă optezi pentru un model cu uși din oglinzi, acestea vor lumina camera, creând iluzia unui spațiu mai mare.

Ghidul Cumparatorului si Idei Practice

Cum aleg un dressing potrivit nevoilor mele ?

 

 

Un somn confortabil pornește în primul rând de la combinația perfectă între dimensiunea patului, stilul, calitatea și rezistența. Un pat confortabil care să-ți susțină corpul în timpul nopții poate face minuni pentru somnul tău, iar multe dintre problemele cu care te poți confrunta de-a lungul timpului pot fi cauzate de dimensiunea patului. Probleme precum durerile de spate, trezirea în timpul nopții sau senzația de oboseală după somn.

Pentru a asambla un pat cu dimensiunea queen într-un dormitor cu suficient spațiu pentru mișcare dar și pentru restul pieselor de mobilier esențiale dimensiunile camerei, în ceea ce privește lățimea și lungimea, trebuie să fie 2.50 -3.50, respectiv 4 – 4.50 m. În cazul încăperilor mai spațioase amenajarea se reduce la ce primează mai mult – să ai mai mult loc în jurul patului sau un pat mai mare.

 

Cum alegi patul potrivit pentru dormitorul meu